YleXPop-tapahtuman leffalippuarvonta on suoritettu

Nuorisopalveluiden pisteellä vierailleiden, QR-koodin skannanneiden rekisteröityjen kävijöiden (9 rekisteröitynyttä) kesken suoritetussa leffalippuarvonnassa arpaonni suosi seuraavia henkilöitä:

Tino Kolehmainen
Aatu Huusko
Pihla Mattila

Arvonnan suoritti nuorisojohtaja Jouni Erola ja virallisena valvojana toimi nuorisotyön koordinaattori Annu Jantunen.

Onnea voittajille!


Nuorisotilat avoinna myös kesällä

Joensuun nuorisopalvelut kokeilee tänä kesänä kesänuokkaritoimintaa. Kesänuokkarilla nuorisotila on avoinna myös kesällä. Nuokkarilla pääsee pelaamaan, viettämään aikaa ja juttelemaan ohjaajan kanssa. Lisäksi taloilla on ohjelmassa spesiaalia kesätekemistä, kuten grillausta, ulkopelejä ja retkiä.

Avoinna olevat talot ovat Rantakylän Bobo ja Reijola.

Rantakylä on auki tiistaisin ja torstaisin 18.6 alkaen klo 11-16. Poikkeuksena Bobo on suljettu 24.-28.6. ja tiistaina 16.7.

Reijola 17.-20.6. klo 16-24.

Lisätietoja Annu Jantunen, p. 050 596 4560, annu.jantunen@joensuu.fi


Cledos 7.3.2019

 

Cledoksen keikalta Kerubista kuvia galleriassa.


Nuoret vaikuttajat tekivät historiaa vaaliuurnilla


Joensuulaiset nuoret valitsivat uudet nuorisovaltuutetut kaudelle 2019-2020. Vaaleissa äänesti 2009 nuorta 3967 äänioikeutetusta, äänestysprosentin ollessa historiallisen huikeat 50,64. Kaksi vuotta sitten äänestysprosentti oli 46,4 %. Peruskoululaiset äänestivät kaikkein aktiivisimmin, äänestämässä kävi 80,7 % äänioikeutetuista, viime vaaleissa vuonna saman lukeman ollessa 69,6 %. Ennätyslukemat taottiin Nepenmäen koulussa, jossa nuoret äänestivät yli 92 % aktiivisuudella. Vastaava luku lukioiden osalta oli 21 % ja ammatillisissa oppilaitoksissa äänestettiin 7,4 % aktiivisuudella, kasvua edellisten vaalien 3 % tulokseen oli huomattavasti. Suurin osa nuorista äänesti perinteiseen tapaan varsinaisina vaalipäivinä oppilaitoksissaan.

Eniten ääniä sai Eemeli Onatsu.

Tarkempiin tuloksiin pääset alla olevasta linkistä:

Nuorisovaltuustovaalien virallinen tulossivu


Aleksanteri Hakaniemi Kerubissa 18.10.

Kuvagalleria keikasta.