Jokeri Pokeri Box - Ilopilleri-show

21.02.2019 - 21.02.2019 Luokka: Tapahtuma

Harrastus on arkistoitu

Missä

Pataluodon koulun auditorio Pataluodonkatu 2 80160 JOENSUU
80160
Joensuu

Hinta

13.00€

Ikärajat

ei alaikärajaa - 100 vuotta

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa. 

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta. 

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä ajatuksia lukeva Eino-papukaija. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä! 

Simon omin sanoin:  - Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.

Suomen suosituimmat taikasanat "Jokeri Pokeri Box" tehoavat varmasti!

Simo Aalto on ainoana taikurina Suomessa palkittu Lastenkulttuurin Valtionpalkinnolla (1988) laadukkaasta viihteestään lapsille. Taikuri on nähty jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan TV ykkösen ja kakkosen lastenohjelmissa. Nyt keikoille rientävät perheineen ne lapset, jotka Simon uran alussa hämmästelivät temppuja niin televisiossa kuin keikoillakin!

Yhteydenotto

Kirsti Aalto

www.taikurisimoaalto.com

p. 044 2998155

Järjestäjä

Joensuun kaupungin Nuorisopalvelut

Kirjaudu sisään ja voit kirjata käyntejä harrastuksessa ja nähdä tilastosi