Poniagilityn tutustumiskurssi Eno Majoinvaara

25.06.2019 - 25.06.2019 Luokka: Kurssit

Missä

Majoinvaarantie 451
81330
Luhtapohja

Hinta

20.00€

Poniagilityssä poni ja ohjaaja suorittavat mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti erilaisia tehtäväratoja. Koira-agilitystä poiketen ponit kulkevat radan talutushihnassa. (Edistyneemmät harrastajat saavat hevoset/ponit toimimaan myös irti). Tehtäväradat sisältävät yksittäisiä estetehtäviä, jotka tulee suorittaa sovitulla tavalla. Esteitä voivat olla mm. kartioiden pujottelua, pienen esteen hyppääminen tai pressun ylittäminen, vain mielikuvitus ja turvallisuus ovat rajoina esteiden suunnittelussa.

Agility on hyvä lisä muihin hevosurheilun lajeihin, sillä se tuo mukavaa vaihtelua liikkumiseen, niin poneille kuin ohjaajillekin. Lisäksi se kasvattaa rohkeutta ja lujittaa yhteistyötä ohjaajan ja ponin välillä. Toimivasta yhteistyöstä taas on rutkasti hyötyä kaikessa kanssakäymisessä. Tähän lajiin sopii mainiosti kaikki harrastehevoset ja ponit.

Osoite: Majoinvaarantie 451, 81330 Luhtapohja

Enosta tultaessa ei käännytä ensimmäisestä Majoinvaarantien risteyksestä, vaan vasta toisesta, tästä opasteet perille

 

Pientä purtavaa ja mehua on saatavilla kylmälaukussa kentän laidalla, jos nälkä/jano yllättää iltapäivän aikana. Makkaranpaisto kurssin hintaan.

 

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa (HepoVillan poneilla) + oman ponin kanssa tulijat, yhteensä max 10 osallistujaa. Ilmoittautuminen Enon 4H-sivujen kautta: https://eno.4h.fi/enon-4hoossa-tapahtuu/ilmoittautuminen-kesan-2019-paiv/

Kurssimaksu 20e Enon 4H:n jäsenmaksun maksaneilta ja 40e ei-jäseniltä.

 

Mukaan oma ratsastuskypärä, myös pyöräilykypärä käy, (tallilta löytyy muutama lainakypärä tarvittaessa), päälle sään mukainen vaatetus, käsineet ja jalkineet, joissa on hyvä liikkua.

 

Mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjaajana toimii HepoVilla yrittäjä Jaana Kanerva.
 

Yhteydenotto

HepoVilla Jaana Kanerva

Majoinvaarantie 451, 81330 Luhtapohja¨

 

Ilmoittautuminen;

https://eno.4h.fi/enon-4hoossa-tapahtuu/ilmoittautuminen-kesan-2019-paiv/

Järjestäjä

Enon 4H-yhdistys ry

Kirjaudu sisään ja voit kirjata käyntejä harrastuksessa ja nähdä tilastosi