Nuorten luontoleiri Kuopion Karhonsaaressa

03.06.2019 - 08.06.2019 Luokka: Leirit

Missä

Karhonsaari
70900
Kuopio

Hinta

140.00€

Ikärajat

12 - 15 vuotta

Luonto-Liiton leireillä luonto tarjoaa sekä ympäristön että sisältöä leiriohjelmaan. Lastenleireillä ohjelmassa on retkeilyä metsän uumeniin, kasvien, lintujen ja pikkuötököiden tutkailua, taiteilua luonnonmateriaaleista, leikkejä, uimista, saunomista, seikkailuja ja herkuttelua iltanuotiolla. Nuortenleireillä lisäksi tehdään pidempiä retkiä, harjoitellaan erätaitoja sekä pohditaan ympäristökysymyksiä. Viikkoleireillä yövytään teltoissa ja ohjelman lisäksi päiviin kuuluu paljon leirielämää: yhteisiä sauna- ja uintihetkiä, vapaa-aikaa ja mahdollisuutta osallistua leirin eri toimintoihin kuten saunanlämmitykseen ja kokkailuun.

Karhonsaari on Kuopion lähellä sijaitseva vehreä luonnonsuojelu- ja virkistyskäytössä oleva saari. Leirin tukikohtana on kaksi Savo-Karjalan Luonto-Liiton satavuotiasta huvilaa rantasaunoineen.  Kallavesi, saaren villiintynyt arboretum ja luonnonsuojelualueiden mäntykankaat tarjoavat loistavat puitteet luontoleirien seikkailuille.

Nuortenleirit on tarkoitettu 12-15-vuotiaille osallistujille.

Lasten- ja nuortenleirien hinta on Luonto-Liiton jäsenille 110e ja muille 140e. Hinta sisältää ruuat, vakuutuksen ja ohjelman. Oma kattava vakuutus on kuitenkin suositeltava. Karhonsaaren ja Kolin leireillä majoitus on teltoissa, ruokailua varten ja sateen varalta on käytettävissä myös sisätilat. 5 vrk ennen leirin aloitusta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% peruutusmaksun leirin hinnasta.

Yhteydenotto

Savo-Karjalan Luonto-Liiton leirikoordinaattori Juni Sinkkonen:

0504940568 / sakanleirit[at]luontoliitto.fi

Järjestäjä

Savo-Karjalan Luontopiiri

Kirjaudu sisään ja voit kirjata käyntejä harrastuksessa ja nähdä tilastosi