Kolin kansallispuiston Turulan perinnetilan luontoleiri

01.07.2019 - 06.07.2019 Luokka: Leirit

Missä

Ylä-kolintie 12
83960
Lieksa

Hinta

140.00€

Ikärajat

7 - 11 vuotta

Luonto-Liiton leireillä luonto tarjoaa sekä ympäristön että sisältöä leiriohjelmaan. Lastenleireillä ohjelmassa on retkeilyä metsän uumeniin, kasvien, lintujen ja pikkuötököiden tutkailua, taiteilua luonnonmateriaaleista, leikkejä, uimista, saunomista, seikkailuja ja herkuttelua iltanuotiolla. Viikkoleireillä yövytään teltoissa ja ohjelman lisäksi päiviin kuuluu paljon leirielämää: yhteisiä sauna- ja uintihetkiä, vapaa-aikaa ja mahdollisuutta osallistua leirin eri toimintoihin kuten saunanlämmitykseen ja kokkailuun. Kaikilla leireillä tarjotaan maittavaa ja täyttävää kasvisruokaa ja myös nautitaan erilaisista leiriherkuista.

Kolin leiri pidetään keskellä kansallispuistoa Turulan perinnetilan kulttuurimaisemassa. Leiriympäristönä toimivat Pielisen hiekkarannat, jylhät vaaramaisemat ja perinnetilan niityillä laiduntava maatiaiskarja. Turulasta tehdään retkiä kansallispuiston nähtävyyksiin.

Kolin lastenleiri on suunnattu 7-11-vuotiaille.

Lasten- ja nuortenleirien hinta on Luonto-Liiton jäsenille 110e ja muille 140e. Hinta sisältää ruuat, vakuutuksen ja ohjelman. Oma kattava vakuutus on kuitenkin suositeltava. Karhonsaaren ja Kolin leireillä majoitus on teltoissa, ruokailua varten ja sateen varalta on käytettävissä myös sisätilat. 5 vrk ennen leirin aloitusta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% peruutusmaksun leirin hinnasta.

Yhteydenotto

Savo-Karjalan Luonto-Liiton leirikoordinaattori Juni Sinkkonen:

0504940568 / sakanleirit[at]luontoliitto.fi

Järjestäjä

Savo-Karjalan Luontopiiri

Kirjaudu sisään ja voit kirjata käyntejä harrastuksessa ja nähdä tilastosi