Norppaleiri Kongonsaari Pihlajavedellä

15.07.2019 - 20.07.2019 Luokka: Leirit

Missä

Kongonsaari

Savonlinna

Hinta

70.00€

Ikärajat

7 - 11 vuotta

Luonto-Liiton leireillä luonto tarjoaa sekä ympäristön että sisältöä leiriohjelmaan. Lastenleireillä ohjelmassa on retkeilyä metsän uumeniin, kasvien, lintujen ja pikkuötököiden tutkailua, taiteilua luonnonmateriaaleista, leikkejä, uimista, saunomista, seikkailuja ja herkuttelua iltanuotiolla. Viikkoleireillä yövytään teltoissa ja ohjelman lisäksi päiviin kuuluu paljon leirielämää: yhteisiä sauna- ja uintihetkiä, vapaa-aikaa ja mahdollisuutta osallistua leirin eri toimintoihin kuten saunanlämmitykseen ja kokkailuun. Kaikilla leireillä tarjotaan maittavaa ja täyttävää kasvisruokaa ja myös nautitaan erilaisista leiriherkuista.

Norppaleiri on tarkoitettu ensisijaisesti Saimaan alueella asuville ja mökkeileville lapsille.Leirillä tutustutaan saimaannorpan elämään ja elinympäristöön. Lisäksi leirillä liikutaan vesillä, retkeillään, tutkaillaan luontoa, leikitään, taiteillaan, uidaan ja saunotaan, iltanuotiolla herkuttelua unohtamatta! Leiri järjestetään Pihlajaveden Kongonsaaressa.

Leiri on suunnattu 7-11-vuotiaille.

Norppaleirin hinta on Luonto-Liiton jäsenille 50e, muille 70e. Hinta sisältää ruuat, vakuutuksen ja ohjelman. Oma kattava vakuutus on kuitenkin suositeltava. 5 vrk ennen leirin aloitusta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% peruutusmaksun leirin hinnasta.

Yhteydenotto

Savo-Karjalan Luonto-Liiton leirikoordinaattori Juni Sinkkonen:

0504940568 / sakanleirit[at]luontoliitto.fi

Järjestäjä

Savo-Karjalan Luontopiiri

Kirjaudu sisään ja voit kirjata käyntejä harrastuksessa ja nähdä tilastosi