Kansantanssi ja -musiikki

Luokka: Tanssi

Missä

Joensuu

Hinta

Oletus: 70.00

Ikärajat

3 - 80 vuotta

Motora on nuorisoseura, joka järjestää kansantanssin taiteen perusopetusta ja kansanmusiikin opetusta Joensuussa. Motora tarjoaa monipuolista, yhteisöllistä ja tavoitteellista harrastustoimintaa, painopistealueena karjalainen kansantanssi ja -musiikki. Toimintaan kuuluu olennaisena osana esiintyminen ja erilaisiin tanssitapahtumiin osallistuminen. Motora myös tuottaa uusia tanssiproduktioita uudistaen ja kehittäen kansantanssia tässä päivässä ja yleisöä palvellen. Motoran toiminnassa on mukana noin 200 lasta, nuorta ja aikuista.
Seurassa toimii 12 taiteen perusopetukseen ryhmää, aikuisryhmä ja kaikille avoin FolkJam-tanssiliikuntaryhmä. Tanssiryhmien ohjauksesta vastaavat tanssinopettajat sekä koulutetut kansantanssiohjaajat ja vierailevat tanssinopettajat ja koreografit.
Lasten ja nuorten kansanmusiikkikoulussa voi opiskella mm. kitaran, kanteleen, harmonin ja viulun soittoa sekä laulua ja bändisoittoa. Tavoitteena on kasvattaa nuorten tanssijoiden rinnalle osaavia nuoria kansanmuusikoita. Esikuvana nuorille soittajille on Motoran oma Rälläkkä-yhtye, joka taidokkaalla soitollaan varmistaa askelten osumisen kohdalleen ja esiintymisten hyvän tunnelman.

Yhteydenotto

www.motora.fi

info@motora.fi

Järjestäjä

Nuorisoseura Motora ry

Kirjaudu ja voit kirjata käyntejä harrastuksessa ja nähdä tilastosi