Harrastushaku

Mopo- ja pyöräkerho 5-9 lk kevät/ Pyhäselkä

11.01.2022 - 24.05.2022

Missä

Opettajantie 3b
82200
Hammaslahti

Milloin

Tiistai 24.05. 15:00 - 16:00

Näytä kaikki päivämäärät

Ikärajat

11 - 16 vuotta

Paikkoja jäljellä: 8

Ilmoittautuneita: 7 / 15

Mopo- ja pyöräkerho on tarkoitettu kaikille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita mopoista, polkupyöristä ym. kulkineista. Kerhossa voidaan mahdollisuuksien mukaan omaehtoisesti/ohjatusti huoltaa, korjata, kunnostaa ja muuten vaan ”rassata” nuorien omia projekteja ja kulkineita. Ryhmä kokoontuu kevätlukukaudella tiistaisin klo 15-16.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö koululla: Jukka Rossi (jukka.rossi@edu.joensuu.fi) ja Hannu Heiskanen (hannu.heiskanen@edu.joensuu.fi)
Koordinaattori: Tiia Turunen, p. 050 471 46 58, tiia.m.turunen@joensuu.fi

 

Kerho kokoontuu Pyhäselän koulun teknisen työn tiloissa, Pyhäselän lukion viereisessä rakennuksessa. (Opettajantie 3b, 82200 Hammaslahti)

 

Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen nuortenjoensuu.fi -verkkopalvelun käyttäjäksi.

 

Toiminta on osa Harrastamisen Suomen mallia. Mallin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa, oppilaiden toiveiden mukainen ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Aluehallintovirasto tukee toimintaa.

 

Kerhossa tärkeää asianmukainen suojavarustus ja työturvallisuus. Suojavarusteita löytyy luokasta, mutta myös omat suotavia. Opastamme kerhossa kävijöille työturvallisuusasiat yms. Omia työkaluja on hyvä olla mukana, vaikka luokasta löytyykin melko kattava varustus. Osat, huolloissa tarvittavat kemikaalit ym täytyy nuoren tuoda itse mukanaan.

Järjestäjä

Harrastamisen Suomen malli Joensuussa Näytä lisää tietoja

Navigointi