Harrastushaku

Leikkikenttätoiminta / Kissamäen päiväkodin piha

06.06.2022 - 03.07.2022

Missä

Innantie 6
80260
Joensuu

Milloin

Näytä kaikki päivämäärät

Ikärajat

4 - 10 vuotta

Kaikille avointa leikkikenttätoimintaa järjestetään Louhiojan koulun, Kissamäen päiväkodin, Karhunmäen koulun, Utran koulun ja Niittylahden koulun pihalla arkipäivisin 6.6.-1.7 klo 9–14.30. Toiminta on suunnattu 4–10-vuotiaille lapsille. Lapsi tarvitsee mukaan säänmukaiset ulkovarusteet ja eväät. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon vaan ilmoittautuminen tapahtuu nuortenjoensuu.fi -järjestelmän kautta paikan päällä.

Yhteystiedot

16.5. alkaen numerosta 050 3124490.

 

LISÄTIETOJA TOIMINNASTA

Leikkikenttätoimintaa järjestetään leikkikentillä ja muilla ulkoalueilla ympäri Joensuuta viikko-ohjelman mukaisesti. Lapsilla tulee olla säähän sopiva vaatetus – tarvittaessa myös sadevaatteet. Sisätiloja käytetään vain erityistilanteissa.

 

Leikkikenttätoiminta on tarkoitettu pääasiassa 4—10-vuotiaille. Yli neljävuotiaan voi jättää kentälle ilman omaa valvojaa, alle neljävuotiaalla on oltava oma aikuinen hoitaja mukana. Lasten turvallisuuden ja laadukkaan toiminnan takaamiseksi leikkikenttätoimintaan voi osallistua maksimissaan 30 lasta / kenttä. Lapsiryhmän määrää voidaan rajoittaa osallistujien iän ja tuen tarpeiden mukaan turvallisuuden takaamiseksi. Lapset otetaan toimintaan mukaan kunakin päivänä tulojärjestyksessä. Ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla lapsella on oltava huoltaja mukana.

 

Toiminta on maksutonta, mutta mahdollisista retkistä aiheutuvat kulut maksavat vanhemmat.

 

KESÄLEIKKIKENTTIEN TOIMINTA-AJAT

 

Toiminta kesäleikkikentillä alkaa maanantaina 6.6.2022 ja päättyy perjantaina 1.7.2022.

Toiminta-aika on arkipäivisin 9—14.30 (ei viikonloppuina).

 

Puolenpäivän aikaan on ruokailutauko. Lapsilla tulee olla mukana syötäväksi mielellään ns. normaalia ruokaa: esim. voileipiä ja hedelmiä. Juotavaa tulee olla riittävästi – varsinkin hellesäällä. Kentillä ei tarjota syötävää ja juomaksi voidaan tarjota vain kylmää vettä.

 

AUKI OLEVAT KESÄLEIKKIKENTÄT

 

l  Utran koulun ulkoalue, Miilunpolttajantie 13

l  Kissamäen päiväkodin ulkoalue, Innantie 6

l  Karhunmäen koulun ulkoalue, Karhunkaari 28

l  Louhiojan koulun ulkoalue, Opinpolku 8

l  Niittylahden koulun ulkoalue, Kummuntie 9

LEIKKIKENTTÄOHJAAJAT

 

Leikkikenttäohjaajat ovat joensuulaisia opiskelijoita ja koululaisia. Jokaisella kentällä on vastaava ohjaaja ja 3—4 leikkikenttäohjaajaa. Leikkikenttien ohjaajat tiedottavat toiminnasta viikko-ohjelmalla ja kertovat mielellään toiminnasta kiinnostuneille paikan päällä. Leikkikenttäohjaajien puhelinnumerot saat leikkikentiltä.

 

Järjestäjä

Joensuun kaupunki / Hyvinvointi Näytä lisää tietoja

Lisätietoja

Kesäleikkikenttätoiminta 2022

Navigointi