Harrastushaku

Vuosikokous ja pikkujoulut

25.11.2022 - 25.11.2022

Missä

Pohjoiskatu 6
80100
Joensuu

Milloin

Näytä kaikki päivämäärät

Ikärajat

13 - 30 vuotta

Tervetuloa Joensuun seudun Vasemmistonuorten vuosikokoukseen ja pikkujouluhin.

Vuosikokouksessa valitaan Joensuun seudun Vasemmistonuorille vuoden 2023 hallitus sekä vahvistetaan vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vuoden 2021 tilinpäätös. Tarjolla on siis hyviä mahdollisuuksia vaikuttaa siihen mitä JoseVanu tekee eduskuntavaalivuonna 2023. Vuosikokouskutsut esityslistoineen ja liitteineen lähetetty jäsenille sähköpostitse. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä tämän lomakkeen.

Jos olet kiinnostunut hakemaan ensi vuoden Joensuun seudun Vasemmistonuorten hallitukseen, voit ilmaista halukkuutesi tällä lomakkeella. Hallitusvastuu on JoseVanussa varsin kevyt: kokouksia on vuodessa ehkä noin neljä ja nekin järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksin tai sähköpostitse ellei ole tarvetta tai tahtoa toimia toisin. Uudelle hallitukselle järjestetään perehdytys ainakin siinä tapauksessa jos siihen valitaan uusia henkilöitä. JoseVanun hallitus on siis mitä mainioin paikka opetella yhdistystoimintaa. Siitä on hyötyä muussakin elämässä.

Vuosikokouksen jälkeen toimistolla pidetään pikkujoulut. Kokoukseen ja pikkujouluihin osallistuville tilataan myös ruokaa. Tulemalla paikalle jo klo 17 pääset osallistumaan myös Itä-Suomen Vasemmistonuorten vuosikokoukseen ja vaikuttamaan siihen mitä Vasemmistonuoret tekevät piiritasolla Itä-Suomessa vuonna 2023.

Yhteystiedot

Tuomas Hiltunen

piirisihteeri

puh. 0449762830

ita@vasemmistonuoret.fi

Järjestäjä

Joensuun Seudun Vasemmistonuoret ry Näytä lisää tietoja

Navigointi