Avantouintia klo 13-15

20.12.2019 - 20.12.2019 Luokka: Harrastepankki

Missä

Joensuun Jääkarhut ry, Mäntyniementie 1
80220
Joensuu

Milloin

20.12. 13:00 - 15:00

Hinta

Ilmainen

Ikärajat

16 - 29 vuotta

Nyt mahdollisuus lähteä kokeilemaan avantouintia Jääkarhujen majalle Vehkalahteen, Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu. Jos haluat kyytiä ilmoita siitä etukäteen Heikille, lähtö Whisperin Kulmalta klo 12.45. Suihkusta tulee vain kylmää vettä, joten jos  haluat peseytyä lämpimässä vedessä ota yhden euron kolikoita mukaan.

Ennen lähtöä on jokaisen syytä perehtyä toiminta- ja turvallisuusohjeisiin täällä.

Tiivistetysti kuitenkin:

- vältä voimakkaita tuoksuja ja huolehdi henkilökohtaisesta hygieniasta.
- sauna on yhteinen miehille ja naisille, joten siellä pitää olla uima-asu päällä.
- saunasta ei ole hyvä mennä liian nopeasti avantoon eikä avannosta saunaan. Saunan ja avannon välinen lämpötilaero aiheuttaa sydämelle kovan rasituksen ja verenpaineen vaihtelu saattaa aiheuttaa huimauksen tunnetta.
- avantoon mennessä kannattaa käyttää jalkineita tai villasukkia. Käsineiden ja päähineen käyttäminen on myös suositeltavaa.
- älä hyppää koskaan avantoon pää edellä. Sukeltaminen ja pään kasteleminen avannossa ei ole suositeltavaa. Pään kastelu lisää lämmönluovutusta, josta voi olla seurauksena alilämpöisyys.
- avannossa kannattaa ensimmäisillä kerroilla vain kastautua. Tottumattomille kylmä vesi voi aiheuttaa normaalia ja vaaratonta hengityksen salpautumista. Kun keho sopeutuu kylmään, voi vähitellen avannossa oloaikaa pidentää.
- pukeudu lämpimästi avantouinnin jälkeen.

Tarvittava varustus:

- uima-asu
- pyyhe
- lämmintä vaatetta

Lisäksi suositeltu varustus

- villasukat tai jalkineet
- päähine
- hansikkaat

Yhteydenotto

Ilmoittautuminen kirjautumalla ja valitsemalla ilmoittaudu. Lisätietoja Heikki Lehmus,0503626832, heikki.lehmus@joensuu.fi

Kirjaudu sisään ja voit kirjata käyntejä harrastuksessa ja nähdä tilastosi