#meijänjns #nuortenjoensuu #suomi100

#Meijänjns -säännöt

1 Osallistumisehdot
Voit osallistua tempaukseen ollessasi joensuulainen nuori (alle 18). Suomen lain mukaan, ollessasi alle 18-vuotias sinulla tulee olla vanhemman lupa osallistua tempaukseen. Osallistua voit 3.10.–12.11.2017 välisenä aikana.

Tempaus on osa Joensuun kaupungin Suomi 100 – juhlavuotta. Juhlavuoden teemana on Yhdessä. Jaettujen kuvien ja videoiden tulee esittää jotakin teille tärkeää paikkaa ja tuotoksissa saa näkyä useampi ihminen. Teema tekee näkyväksi sitä, millainen nuorten Suomi on juuri nyt.

2 Osallistuminen
Osallistuaksesi tempaukseen ota mukaasi kaveri tai pari, ottakaa valokuva tai video ja julkaiskaa se Instagramissa. Kuvan asetusten tulee olla asetettu niin, että se on kaikille julkinen. Kuvaan pitää lisätä tunnisteet #meijänjns #nuortenjoensuu #suomi100. Voitte jakaa useita kuvia ja videoita, mutta voit saada vain yhden lipun.

Meijän paikka -tempaukseen osallistuvien kuvien ja videoiden teemana tulee olla ”paras paikka nuorille tehdä ja olla yhdessä Joensuussa”.

3 Kuvien käyttö
Tempaukseen osallistuva vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa julkaisuun. Tempaukseen osallistuvien kuvien ja videoiden tulee olla Suomen lakien ja asetusten mukaiset.

4 Palkitseminen
Tempaukseen osallistumisesta kiitokseksi jaetaan 100 kappaletta lippuja Mikael Gabrielin ikärajattomalle keikalle 18.11.2017 Kerubiin. Yhtä teosta kohti lippuja jaetaan 2-4, riippuen siitä kuinka monta tekijää tuotoksella on ollut. Yksi hyvä tapa osoittaa tekijöiden määrä on tagata kuvaan kaikki mukana olleet tekijät. Voitte kaikki jakaa tekemänne teoksen, mutta samasta teoksesta voi liput saada vain kerran. Liput jaetaan osallistujille viikolla 46. Yhteydenotto tapahtuu henkilökohtaisella yksityisviestillä Instagramissa. Lippu haetaan henkilöllisyystodistusta / Wisperin kävijäkorttia vastaan Wisperiltä tai muulta erikseen sovitulta Joensuun kaupungin nuorisotilalta.

Jos osallistujia on enemmän kuin lippuja on jaossa, arvotaan liput osallistuneiden kesken. Jos tekijää ei tavoiteta viikon kuluessa ilmoituksesta, voidaan liput jakaa uudelleen.

5 Järjestäjän vastuu
Tempauksen järjestäjänä toimii Joensuun kaupungin Nuorisopalvelut (Torikatu 21 C, 80100 Joensuu). Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Järjestäjä pidättää oikeuden itsellään sääntöjen muuttamisesta.

6 Muut ehdot
Tempauksen järjestäjä pidättää oikeuden hylätä teokset, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.  Myös asiattomien kuvien jaon kohdalla, osallistuja hylätään. Erityisesti huomioitavaa on, että kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. 

#Meijänjns toteutetaan yhteistyössä Kerubin kanssa.

Lisätietoja

Annu Jantunen
Nuorisosihteeri vs.
annu.jantunen@jns.fi
p. 050 596 4560