K9-kortti on avain upeisiin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen etuihin Joensuussa osana Joensuun lastenkulttuurikeskuksen toteuttaman Kulttuurin virran toimintaa.
Kortti on maksuton etukortti, jota voit käyttää etuja tarjoavissa paikoissa rajattomasti vapaa-ajallasi. Voit joutua todistamaan henkilöllisyytesi korttia esittäessäsi. Kortti on voimassa 9-luokan ajan, tarkalleen koulun alusta seuraavan vuoden heinäkuun loppuun saakka. Jokaisella koululla on kulttuuriyhteyshenkilö, jonka kautta viestitetään K9-kortista.

Liity postituslistalle ja saa ajankohtaiset edut sähköpostiisi

* Pakollinen tieto

K-9 kortilla saatavat etuudet

Joensuun nuorisopalvelut

K9-kortilla saat kaikkiin nuorisotoimen maksullisiin tapahtumiin, kursseille, retkille ja leireille 10 euron alennuksen. Lähde alennettuun hintaan vaikkapa kaupunkiretkelle tai tapahtumiin!

Joensuun kaupunginteatteri
Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa vapaa-lipun omiin esityksiinsä K9-korttia vastaan.
Vapaalipun saa varata tai lunastaa Carelicum palveluista, Koskikatu 5, p. 013 267 5222 tai tuntia ennen esitystä teatterin ala-aulan ovilipunmyynnistä, mikäli esityksiin on tilaa.

Virkistysuimala Vesikko & Rantakylän uimahalli
Vesikko ja Rantakylän uimahalli tarjoavat K9-kor-tilla ilmaisen sisäänpääsyn. Tarjous koskee myös kuntosaleja. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Joensuun kaupunginorkesteri
Joensuun kaupunginorkesteri tarjoaa K9-kortilla vapaalipun konsertteihinsa, mikäli niissä on konserttipäivänä tilaa. Lipun voi lunastaa konserttipäivänä Carelicum palveluista tai tuntia ennen konserttia ovilipunmyynnistä. Enon, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän ja Tuupovaaran koululaiset voivat varata lipun ennakkoon konserttipäivänä Carelicum palveluista (p. 013 267 5222).

Joensuun seutukirjasto
Joensuun seutukirjastosta löydät hyvää lukemista kouluhommiin, vapaa-ajalle ja reissuunkin. Muistathan myös elokuvat, musan, lehdet, äänikirjat ja e-kirjat - jos Seitsemän veljestä paperiversiona uuvuttaa ranteetkin jo pelkkänä ajatuksena, kuuntele se!Kirjasto järjestää myös erilaisia tapahtumia,esimerkiksi jokakesäisen Takapiharockin.

Joensuun taidemuseo Onni
K9-kortilla ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin jaoheistapahtumiin! Esitä korttisi lipunmyynnissä.

Pohjois-Karjalan museo Hilma
K9-kortilla ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin ja oheistapahtumiin. Esitä korttisi Carelicumin lipunmyynnissä.

Elokuvateatterikeskus Tapio
K9-kortilla elokuvalippu TORSTAIN ESITYKSIIN 7,50 €/ 3D-esityksiin 9,50 €.