NUORISOTALOTOIMINTA JOENSUUSSA


Nuorisotalot tekevät todeksi alueellisen nuorisotyön. Tiloilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista mukavaa ja mieliinpainuvaa. Toimintaa tuottavat Nuorisopalveluiden henkilökunnan lisäksi eri järjestöt ja muut toimijat.

Nuorisotilat ovat myös vuokrattavissa muuhun tiloissa soveltuvaa toimintaa varten. Tarkemmat ohjeet löydät sivun alalaidasta.

Nuorisotalot Joensuussa


Jokainen nuorisotalo on oma persoonansa - kahta samanlaista et kaupungistamme löydä. Tarkemmat talokohtaiset esittelyt ja yhteystiedot löydät alla olevien linkkien takaa. Astu siis sisään hervottoman asialliseen nuorisotalomaailmaan.

 

Nuorisokeskus Whisper

Enon nuorisotalo

Heinävaaran nuorisotila

Karsikon nuorisotalo

Kiihtelysvaaran nuorisotalo

Rantakylän nuorisotalo Bobo

Reijolan nuorisotila

Sinkkolan nuoriso- ja asukastalo

Tuupovaaran nuorisotalo

Uimaharjun nuorisotila neppari

Hammaslahden ja niittylahden nuorisotyö

 


Tilojen käyttäminen ja vuokraaminen

 

Nuorisopalvelut tukevat nuorisotoimintaa tajoamalla nuorisotiloja nuorten harrastustoiminnan järjestämiseen. Nuorisotalojen käyttö on mahdollista nuorisopalveluiden oman käytön ulkopuolella. Käyttö on ilmaista nuorten harrastustoiminnan järjestämiseen. Muilta kuin nuorisojärjestöiltä peritään käytöstä maksu alla olevan listan mukaisesti.

Vapaista tiloista kannattaa kysellä suoraan kyseiseltä nuorisotilalta. Löydät yhteystiedot yltä kunkin talon kohdalta. Tilojen varaaminen muuttuu vuonna 2015. Alta löydät ohjeet tilojen varaamiseen.

Tilanvarausohjeet

TILANVARAUSLOMAKE

Tiloista perittävät maksut 2017