NUORISOTALOTOIMINTA JOENSUUSSA

Nuorisotalot ovat alueellisen nuorisotyön työmuoto, jossa nuorille mahdollisestaan turvallinen vapaa-ajan  viettopaikka. Nuorisotilat on tarkoitettu erityisesti nuorille, mutta monella talolla on myös järjestöjen järjestämään toimintaa lapsille ja aikuisille. Nuoriso-ohjaajat järjestävät talojen yhteydessä monipuolista harrastustoimintaa taideryhmistä, liikuntaan ja avoimeen nuorisotilatyöhön. Toimintaa tuottavat Nuorisopalveluiden henkilökunnan lisäksi nuorista koostuva talotoimikunta, eri järjestöt ja muut toimijat.  

Nuorisotilat ovat vuokrattavissa myös muille toimijoille. Tarkemmat ohjeet löydät sivun alalaidasta.  

Nuorisotalot Joensuussa 

Jokainen nuorisotalo on oma persoonansa - kahta samanlaista et kaupungistamme löydä. Tarkemmat talokohtaiset esittelyt ja yhteystiedot löydät alla olevien linkkien takaa. Astu siis sisään hervottoman asialliseen nuorisotalomaailmaan.  

 

Whisper
HAE KÄYTTÖVUOROA


Enon nuorisotalo
HAE KÄYTTÖVUOROA


Heinävaara


Karsikon nuorisotalo


Uimaharjun nuorisotila Neppari
HAE KÄYTTÖVUOROA


Reijolan nuorisotila
HAE KÄYTTÖVUOROA


Sinkkolan nuoriso- ja asukastalo
HAE KÄYTTÖVUOROA


Tuupovaaran nuorisotalo
HAE KÄYTTÖVUOROA


Hammaslahden nuorisotyö


Rantakylän nuorisotalo Bobo
HAE KÄYTTÖVUOROA


Kiihtelysvaaran nuorisotalo
HAE KÄYTTÖVUOROA


 

Nuorisokortit

Nuorisopalveluilla on käytössä Nuorisokortti. Nuorisokortti on henkilökohtainen kortti, jonka avulla seurataan talojen ja harrastusten kävijämääriä. Nuorisokortin voit luoda itsellesi täältä ja nuorisokortin rekisteriselosteen löydät täältä.


Tilojen käyttäminen ja vuokraaminen

Nuorisopalvelut tukevat nuorisotoimintaa tajoamalla nuorisotiloja nuorten harrastustoiminnan järjestämiseen. Nuorisotalojen käyttö on mahdollista nuorisopalveluiden oman käytön ulkopuolella. Käyttö on ilmaista nuorten harrastustoiminnan järjestämiseen. Muilta kuin nuorisojärjestöiltä peritään käytöstä maksu alla olevan listan mukaisesti.

Vapaista tiloista kannattaa kysellä suoraan kyseiseltä nuorisotilalta. Löydät yhteystiedot yltä kunkin talon kohdalta. Tilojen varaaminen tapahtuu sähköisesti tilakohtaisesti. Linkit vuorojen hakemiseen löydät ylläolevasta taulukosta.

 

Joensuun nuorisopalveluiden tiloista perittävät käyttömaksut, 
vuorojen myöntämisperusteet sekä 
nuorisotilojen käyttösäännöt 1.1.2018 alkaen