NUORISOTALOTOIMINTA JOENSUUSSA

Nuorisotalot ovat alueellisen nuorisotyön työmuoto, jossa nuorille mahdollisestaan turvallinen vapaa-ajan  viettopaikka. Nuorisotilat on tarkoitettu erityisesti nuorille, mutta monella talolla on myös järjestöjen järjestämään toimintaa lapsille ja aikuisille. Nuoriso-ohjaajat järjestävät talojen yhteydessä monipuolista harrastustoimintaa taideryhmistä, liikuntaan ja avoimeen nuorisotilatyöhön. Toimintaa tuottavat Nuorisopalveluiden henkilökunnan lisäksi nuorista koostuva talotoimikunta, eri järjestöt ja muut toimijat.

Nuorisotilat ovat vuokrattavissa myös muille toimijoille. Tarkemmat ohjeet löydät sivun alalaidasta.

Nuorisotalot Joensuussa

Jokainen nuorisotalo on oma persoonansa - kahta samanlaista et kaupungistamme löydä. Tarkemmat talokohtaiset esittelyt ja yhteystiedot löydät alla olevien linkkien takaa. Astu siis sisään hervottoman asialliseen nuorisotalomaailmaan.

Nuorisokeskus Whisper Enon nuorisotalo Heinävaaran nuorisotila
Karsikon nuorisotalo Uimaharjun nuorisotila Neppari Reijolan nuorisotila
Sinkkolan nuoriso- ja asukastalo Tuupovaaran nuorisotalo Hammaslahden nuorisotyö
Rantakylän nuorisotalo Bobo Kiihtelysvaaran nuorisotalo  

 Nuorisokortit

Nuorisopalveluilla on käytössä Nuorisokortti. Nuorisokortti on henkilökohtainen kortti, jonka avulla seurataan talojen ja harrastusten kävijämääriä. Nuorisokortin voit luoda itsellesi täältä ja nuorisokortin rekisteriselosteen löydät täältä.


Tilojen käyttäminen ja vuokraaminen

Nuorisopalvelut tukevat nuorisotoimintaa tajoamalla nuorisotiloja nuorten harrastustoiminnan järjestämiseen. Nuorisotalojen käyttö on mahdollista nuorisopalveluiden oman käytön ulkopuolella. Käyttö on ilmaista nuorten harrastustoiminnan järjestämiseen. Muilta kuin nuorisojärjestöiltä peritään käytöstä maksu alla olevan listan mukaisesti.

Vapaista tiloista kannattaa kysellä suoraan kyseiseltä nuorisotilalta. Löydät yhteystiedot yltä kunkin talon kohdalta. Tilojen varaaminen tapahtuu sähköisesti alla olevan lomaklkeen kautta. Alta löydät lisäksi tiloista perittävät maksut sekä tilojen käyttösäännöt.

 

Joensuun nuorisopalveluiden tiloista perittävät käyttömaksut,
vuorojen myöntämisperusteet sekä
nuorisotilojen käyttösäännöt 1.1.2018 alkaen

 

Sähköinen tilavarauslomake