Maanantai

11-12 Yksityiskäyttö

12 - 14 Tuupovaaran eläkkeensaajat

Tiistai

12 - 16 Tuupovaaran eläkkeensaajat

18 - 19.30 Kansalaisopisto / Lavatanssi

Keskiviikko

9.30 - 11.30 MLL:n perhekahvila

12 - 14 Tuupovaaran eläkkeensaajat

Torstai

13 - 19 Junnut ja nuoret

Perjantai

11-12 Yksityiskäyttö

16 - 21 Nuortenilta (6.lk->), parilliset perjantait

Tuupovaaran nuorisotalo

 

Tuupovaaran nuorisotalolla voit tavata kavereita, osallistua erilaisiin ohjattuihin toimintoihin sekä pelata mm. biljardia, pingistä ja ilmakiekkoa. Käytössä on myös kaksi tietokonetta, PlayStation 2, 3 ja 4 sekä Xbox360. Lisäksi meillä on mahdollisuus askarrella, kokkailla ja puuhailla erilaisia asioita nuorten toiveiden mukaisesti. Talossa on kaksi kerrosta. Alakerrassa on eteisaula, keittiö, televisiohuone, bänditila ja saunaosasto. Yläkerrassa on juhlasali näyttämöineen ja varastoineen.

Talolla voidaan järjestää erilaisia tapahtumia ja leirejä. Patjamajoitus onnistuu 30 hengelle ja keittiöstä löytyy astiasto 60 hengelle. Nuorisotalon välittömässä läheisyydessä on urheilukenttä, pururata ja talvella hiihtoladut sekä pulkkamäki. Uimarannalle on matkaa noin kilometri. Ryhmille liikuntahallin käyttö on myös mahdollista. Nuorisotalon käyttö on maksutonta nuorisotoimen ja erilaisten nuorten ryhmien käyttäjille. Muilta käyttäjiltä peritään käyttömaksu tilaisuuden luonteen mukaan.

Talo ei ole esteetön, koska talossa ei ole hissiä. Lisäksi talossa on kynnyksiä ja kapeita oviaukkoja. Ovet eivät aukene sähköisesti.

Ajankohtaista tietoa talon tapahtumista löytyy Facebook-sivuilta Tuupovaaran nuorisotalo sekä Instagramista @tuupovaaran.nuokkari. 

Missä?
Urheilutie 10, 82730 Tuupovaara

Facebook Instagram

Keneltä?
Hanna Parviainen 
p. 0500 177 402
hanna.parviainen@joensuu.fi

 

Hae tilan käyttövuoroa