#nuortenjoensuu

#tuupovaara 

Tuupovaaran nuorisotalolla voit tavata kavereita, osallistua erilaisiin ohjattuihin toimintoihin sekä pelata mm. biljardia, pingistä ja ilmakiekkoa. Käytössä on myös kaksi tietokonetta, PlayStation 2, 3 ja 4 sekä Xbox360. Lisäksi meillä on mahdollisuus askarrella, kokkailla ja puuhailla erilaisia asioita nuorten toiveiden mukaisesti. Talossa on kaksi kerrosta. Alakerrassa on eteisaula, keittiö, televisiohuone, bänditila ja saunaosasto. Yläkerrassa on juhlasali näyttämöineen ja varastoineen.

Talolla voidaan järjestää erilaisia tapahtumia ja leirejä. Patjamajoitus onnistuu 30 hengelle ja keittiöstä löytyy astiasto 60 hengelle. Nuorisotalon välittömässä läheisyydessä on urheilukenttä, pururata ja talvella hiihtoladut sekä pulkkamäki. Uimarannalle on matkaa noin kilometri. Ryhmille liikuntahallin käyttö on myös mahdollista. Nuorisotalon käyttö on maksutonta nuorisotoimen ja erilaisten nuorten ryhmien käyttäjille. Muilta käyttäjiltä peritään käyttömaksu tilaisuuden luonteen mukaan.

Talo ei ole esteetön, koska talossa ei ole hissiä. Lisäksi talossa on kynnyksiä ja kapeita oviaukkoja. Ovet eivät aukene sähköisesti.

Ajankohtaista tietoa talon tapahtumista löytyy Facebook-sivuilta Tuupovaaran nuorisotalo sekä Instagramista @tuupovaaran.nuokkari. 

Tanssia Vesikossa

10.09.2021 - 17.12.2021

Missä

Uimarintie 1
80100
Joensuu

Milloin

Perjantai 03.12. 14:00 - 15:00

Näytä kaikki päivämäärät

Ikärajat

16 - 29 vuotta

Paljon toivottu Tanssi rantautuu harrastepankin viikko-ohjelmaan! Tunnilla kokeillaan erilaisia yksilötanssilajeja, esim. reggaeton, hiphop, dancehall, showtanssi .. Toiveita otetaan vastaan. Tunnille tullaksesi ET tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Tunti sisältää alkulämmittelyn, perusaskeleiden läpikäynnin, koreografian opettelun sekä loppujäähdyttelyn. Tanssi sopii kaikille! Terkuin Helinä.

Yhteystiedot

Helinä Väisänen

p. 050 350 1543

helina.vaisanen@pokali.fi

Järjestäjä

Joensuun kaupungin Nuorisopalvelut Näytä lisää tietoja

Navigointi