Maanantai


Tiistai


Keskiviikko

 


Torstai


Perjantai


Lauantai
-


Sunnuntai
-

Uimaharjun nuorisotila

Nuorisotalo Noke on uudenlainen, moderni nuorisotila Uimaharjun lähipalvelukeskuksen yhteydessä. Kirjastopalvelut ovat myös lähellä meitä.

Nokella voit pelata biljardia, pingistä, pleikkareilla/Wiiulla/X-boxilla, katsella TV:tä/leffoja, surffailla wifissä, musailla, skibboilla, pelata lautapelejä tai hengailla muuten vaan. Meiltä löytyy myös keittiö kokkailuun. Kahvia saat huimaan 20 sentin kuppihintaan.

Nuorisotalo Nokella on oma talotoimikunta, joka järjestää kivoja tapahtumia ja diskoja. Talotoimikuntalaiset ovat nuorten ääni nuorisotilaa koskevissa asioissa.

Lisäksi meillä on huippukivaa muuta toimintaa: Yksilöllistä soitonopetusta, tanssiryhmää, kerhoja ja nuorten Draamaa-ryhmä. Nokella toimii vireät talotoimikuntalaiset ja nuoret ovat mukana myös kansainvälisissä vaihdoissa.

Koulun ja kirjaston kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä teemapäivien, kansainvälisen vaihdon ja erilaisten ryhmien ohjausten kanssa.  Olemme osa toimivaa moniammatillista yhteistyöryhmää.Nuorisotalo Nokea käyttää myös monet muut eri toimijat.
Olet erittäin tervetullut viettämään aikaa kanssamme! :)

Missä?
Honkajoentie 2, 81280 Uimaharju

Facebook Instagram

Keneltä?
Maria Puranen
p. 050 311 9129
maria.puranen@joensuu.fi

 Facebook Instagram

 

Hae tilan käyttövuoroa