Tietoa K9 –kortista kausi 2015-2016

 

Joensuun kaupungin ysiluokkalaiset saavat lukuvuoden 2015-2016 ajaksi K9- kortit. K9-kortti on osa nuorisotoimen ja koulutoimen järjestämää kulttuurikasvatusta. Kortilla pyritään saamaan tämä ikäluokka aktiivisemmin käyttämään kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluita.

Kortti on oppilaille maksuton ja se on voimassa 9-luokan ajan, tarkalleen koulun alusta seuraavan vuoden heinäkuun loppuun saakka.

Syksyn ja kevään aikana K9-kortilla saa seuraavia etuja:


Uimahalli: Vesikossa ja Rantakylän uimahallissa ilmainen sisäänpääsy uimahalliin ja kuntosalille.

Kirjasto: Joensuun seutukirjastossa löydät hyvää lukemista kouluhommiin, vapaa-ajalle ja reissuunkin. Kirjasto järjestää myös erilaisia tapahtumia esim. jokavuotisen Takapiharockin heinäkuun alussa.

Museo: Pohjois-Karjalan museoon ja Joensuun Taidemuseo Onniin ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin ja yleisöopastuksiin.

Nuorisotoimi: Nuorisotoimen maksullisiin tapahtumiin, kursseille, retkille ja leireille 10 euron alennus.

Teatteri: Ilmainen sisäänpääsy lähes kaikkiin Joensuun Kaupunginteatterin esityksiin (ei vierailut).

Orkesteri: Ilmainen sisäänpääsy kaikkiin Joensuun Kaupunginorkesterin konsertteihin.

Elokuvateatterikeskus Tapio: Torstaisin elokuvalippu saman päivän esityksiin 7,50 €, 3D-esityksiin 9,50 €.

Orkesterin osalta K9-korttilaiset pääsevät maksutta tilaisuuksiin, mikäli niissä on esityspäivänä vapaita paikkoja. Paikkatilannetta voi tiedustella etukäteen puhelimitse Carelicumin lipunmyynnistä puh. 013 267 5222 ja vapaalipun saa lunastaa konserttipäivän  aamusta lähtien Carelicumin lipunmyynnistä, Koskikatu 5 tai tuntia ennen tilaisuuden alkamista  orkesterin ovilipunmyynnistä. Enon, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän ja Tuupovaaran, K9-korttilaiset voivat varata lippunsa ennakkoon esityspäivänä Carelicumin lipunmyynnistä.

Etuja saa käyttää rajattomasti. Jokaiselta luokalta on valittu kulttuuriagenttioppilas sekä joka koulusta yhteysopettaja, jotka auttavat K9 asioissa.

Yhdeksäsluokkalaisten on hyvä varautua todistamaan henkilöllisyytensä K9-korttia käyttäessä. Kortit ja esitteet jaetaan oppilaille elokuussa koulujen alettua.

Yhteistyöterveisin: Nuorisopalveluiden K9-projektitiimi

Lisätiedot:
Nuorisosihteeri, K9 vastaava
Raija Ryynänen
puh. 044 5767255
raija.ryynanen [at]jns.fi