Harrastepankki on tarkoitettu 16 – 29 –vuotiaille joensuulaisille nuorille. Harrastepankin tavoitteena on tarjota erilaisia, etupäässä liikunnallisia harrastusmahdollisuuksia. Päätavoite on pitää hauskaa ja liikkua vailla kilpailullisia tavoitteita. Toiminta on maksutonta. Joensuun kaupungin järjestämissä toiminnoissa joensuulaiset nuoret ovat vakuutettuja kaupungin puolesta, joten tarkista vakuutusturvasi muiden toiminnoissa. Tarkempia tietoja saat Harrastepankin kalenterin (sivun alalaita) tai Harrastushaun kautta. Viikottaisiin toimintoihin ei tarvitse ilmoittautua ellei sitä ole erikseen mainittu lajikuvauksen kohdalla (esim. kiipeilyretket kalliolle).

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan Joensuun kaupungin liikuntamahdollisuuksiin.   Harrastepankin kuvagalleria. Videoita harrastepankista nuortenjoensuu -youtube kanavalla Harrastepankin soittolistalla. Tutustu myös uusiin "jumppavideoihimme"!

Harrastepankkiiri
Heikki Lehmus
puh. 050 362 6832
heikki.lehmus@joensuu.fi 

FacebookInstagram

Kalenteri

Harrastepankki

Viikko 23/2023

Ajankohtaista

Tervetuloa Harrastepankin jalkapallovuorolle Mehtimäen tekonurmelle 2/2. Ohjaajana toimii Juha Uusitalo. Vuoro on kesäkuun  ja elokuun alusta (10.8) syyskuun loppuun.

Joensuun Nuorisoverstaan Mission Possible 2.0 -hanke järjestää maskutonta kesäistä toimintaa Joensuun alueella. Huom! Huonolla säällä kokoontuminen Nuorisokeskus Whisperillä (Iso Myyn toisessa kerroksessa). Tästä ja muusta poikkeuksista ilmoitetaan tapahtumapäivänä hankkeen Instgram tilillä @missionpossible2.0joensuu. Otathan huomioon, että osallistut kesätoimintaan omalla vastuulla. Max. 40 osallistujaa per kerta. Kerhotoiminnan järjestää Mission Possible 2.0 -hankkeen koulunuorisotyöntekijät Johanna, Heidi ja Teemu