HarrAstamisen Suomen malli Joensuussa


Haemme harrastusten ohjaajia lukuvuodelle 2023-2024, hae mukaan nyt!
Joensuussa 1.-9.-luokkalaiset pääsevät harrastamaan koulupäivän jälkeen maksuttomasti tulevanakin lukuvuonna Itä-Suomen aluehallintoviraston myönnettyä kaupungille 175 000 euroa lasten ja nuorten harrastamiseen.  

Toukokuussa harrastuksille haetaan ohjaajia kilpailutuksen kautta. Hakija voi edustaa yhdistystä, osuuskuntaa, yritystä tai olla yksityishenkilö. Palveluntarjoajalla tulee olla mahdollisuus laskuttaa kerho-ohjaus. Harrastuskausi käynnistyy syyskuussa ja jatkuu vuoden 2024 toukokuuhun.

Harrastusten järjestämisessä huomioidaan erityisesti ne lapset ja nuoret, joilla ei ole ohjattua harrastusta. Joensuulaisten peruskoululaisten harrastustoiveita selvitettiin alkuvuodesta, ja toiveet on huomioitu myös kilpailutuksessa.

Kilpailutukseen pääset tästä.  Sinun täytyy rekisteröityä palveluun nähdäksesi kilpailutuksen tarkemmat tiedot ja osallistuaksesi kilpailutukseen. Kilpailutus päättyy 31. toukokuuta klo 16.00.

*****
Harrastamisen Suomen mallin toiminta on suunnattu 1.-9.-luokkalaisille lapsille ja nuorille. Harrastukset ovat maksuttomia ja niitä järjestetään koko lukuvuoden ajan (katso kesto kunkin harrastuksen kohdalta). Voit osallistua harrastuksiin millä tahansa koululla, ellei harrastuksen kuvauksessa toisin mainita.

Pääset tarkastelemaan harrastustarjontaa ja ilmoittautumaan niihin osoitteessa:  https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/ Harrastuksiin ilmoittautuminen ei vaadi erillistä rekisteröitymistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Löydät harrastukset myös Nuorten Joensuun harrastuskalenterista.

Aluehallintovirasto tukee toimintaa avustuksella. Harrastamisen Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö.

Joensuusta mukana lukuvuonna 2023-2024 ovat Enon koulu, Hammaslahden koulu, Heinävaaran koulu, Iiksenvaaran koulu, Itä-Suomen koulu, Karhumäen koulu, Karsikon koulu, Kiihtelysvaaran koulu, Louhiojan koulu, Lyseon peruskoulu, Marjalan koulu, Mutalan koulu, Nepenmäen koulu, Niittylahden koulu, Noljakan koulu, Pataluodon koulu, Pielisjoen koulu, Pyhäselän koulu, Rantakylän normaalikoulu, Reijolan koulu, Rekivaaran koulu, Joensuun steinerkoulu, Suhmuran koulu, Tulliportin normaalikoulu, Tuupovaaran koulu, Uimaharjun koulu ja Utran koulu.

Lue lisää Harrastamisen Suomen mallista täältä.

Ei tuloksia

Valituilla hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia

Yhteystiedot

Hankekoordinaattori
Tiia Turunen
p. 050 471 4658
nuortenjoensuu@joensuu.fi

Nuorisotyön koordinaattori
Annu Jantunen
p. 050 596 4560
nuortenjoensuu@joensuu.fi

Yleiskatsaus

Harrastukset: 108
Osallistujat: 953
Osallistumiset: 11358