Walkers on wheels -hanke Joensuussa

"Walkers on Wheels 2 on Aseman Lapset ry:n valtakunnallinen nuorisotyön toteuttamis- ja kehittämishanke, joka kehittää liikkuvaa nuorisotyötä ja tarjoaa paikalliselle nuorisotyölle uusia keinoja työn tekemiseen."

Hanketta toteutetaan Joensuussa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa Walkers-auton, eli Tiikeri-Wauton voimin. Tiikeri-Wauto on kohtaamispaikkana toimiva matkailuauto, jossa nuorisotyön ammattilaiset ja vapaaehtoiset turvalliset aikuiset kohtaavat nuoria siellä, missä he aikaansa viettävät.

Tiikeri-Wauto murahtaa käyntiin kesäkuun lopussa ja seikkailee Joensuun alueella kohtaamassa nuoria joulukuuhun 2022 saakka. Ottamalla Wauton somekanavat seurantaan, saat ensimmäisenä tiedon, missä Wauto milloinkin kulkee.

INSTAGRAM: Wauto Joensuu
FACEBOOK: Wauto - Walkers auto

WAUTO puh. 050 471 4421

Lisää Aseman Lapset ry:n Walkers on Wheels hankkeesta voit käydä lukemassa täältä

Lisätietoja Joensuun Wauton toiminnasta antaa:

Jose Martin
Yhteisöohjaaja
Joensuun kaupunki / Nuorisopalvelut
jose.martin@joensuu.fi

Palloilukerho - Karhunmäki

15.09.2022 - 15.12.2022

Missä

Karhunkaari 28
80230
Joensuu

Milloin

Torstai 08.12. 16:00 - 17:00

Torstai 15.12. 16:00 - 17:00

Näytä kaikki päivämäärät

Ikärajat

7 - 10 vuotta

Liikuntapainotteisessa kerhossa päästään pelailemaan erilaisia pallopelejä ja kokeilemaan mahdollisesti uusia lajeja. Tärkeintä on että kaikilla on hauskaa ja hyvä olla, ei huolta suorituspaineista ja kilpailusta. Kerho on maksuton, arkipyhinä/lomina ei kerhoa. Kerhokerrat ovat pääsääntöisesti liikuntasalissa mutta toiminnasta/säästä riippuen mahdollisuus ulkotoimintaan. Kerho suunnattu 1 - 3 luokkalaisille. Ilmoittautuminen nettisivujemme kautta!

Yhteystiedot

Kerhot :: Pknuoretkotkat (webnode.fi)
pohjois-karjala@nuoretkotkat.fi

Järjestäjä

Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat piirijärjestö ry. Näytä lisää tietoja

Navigointi