Walkers on wheels -hanke Joensuussa

"Walkers on Wheels 2 on Aseman Lapset ry:n valtakunnallinen nuorisotyön toteuttamis- ja kehittämishanke, joka kehittää liikkuvaa nuorisotyötä ja tarjoaa paikalliselle nuorisotyölle uusia keinoja työn tekemiseen."

Hanketta toteutetaan Joensuussa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa Walkers-auton, eli Tiikeri-Wauton voimin. Tiikeri-Wauto on kohtaamispaikkana toimiva matkailuauto, jossa nuorisotyön ammattilaiset ja vapaaehtoiset turvalliset aikuiset kohtaavat nuoria siellä, missä he aikaansa viettävät.

Tiikeri-Wauto murahtaa käyntiin kesäkuun lopussa ja seikkailee Joensuun alueella kohtaamassa nuoria joulukuuhun 2022 saakka. Ottamalla Wauton somekanavat seurantaan, saat ensimmäisenä tiedon, missä Wauto milloinkin kulkee.

INSTAGRAM: Wauto Joensuu
FACEBOOK: Wauto - Walkers auto

WAUTO puh. 050 471 4421

Lisää Aseman Lapset ry:n Walkers on Wheels hankkeesta voit käydä lukemassa täältä

Lisätietoja Joensuun Wauton toiminnasta antaa:

Jose Martin
Yhteisöohjaaja
Joensuun kaupunki / Nuorisopalvelut
jose.martin@joensuu.fi

Harrastepankin lautapelit

19.09.2022 - 12.12.2022

Missä

Torikatu 17
80100
Joensuu

Milloin

Maanantai 12.12. 13:30 - 15:30

Näytä kaikki päivämäärät

Ikärajat

16 - 29 vuotta

Harrastepankin lautapeleissä opetellaan ja pelaillaan erilaisia lautapelejä. Pelit vaihtelevat nopeista ja yksinkertaisista kortti tai noppapeleistä vaikeampiin ja monimutkaisempiin strategiapeleihin. Osallistujat saavat myös toivoa ja ehdottaa pelejä sekä tuoda omia pelejä pelattavaksi. Pelit pelaillaan syksyn 2022 aikana Whisperin kulmalla.

Yhteystiedot

Joonatan Soininen

050 4098831

joonatan.soininen@joensuu.fi

Järjestäjä

Joensuun kaupungin Nuorisopalvelut Näytä lisää tietoja

Navigointi