K789-kortti

 

K789 -kortti on avain lukuisiin etuihin aina nuorisopalveluiden retkistä kulttuurikokemuksiin ja uimahalliin saakka. Alennukset ja ilmaisliput saat käyttöösi vilauttamalla korttiasi joko puhelimesta tai pahvisena korttina. Voit joutua todistamaan henkilöllisyytesi. Lue lisää eduista alempaa tältä sivulta.

K789-kortit on jaettu oppilaiden käyttöön koululla. Ensisijaisesti korttina käytetään mobiilikorttia, joka toimii älypuhelimessa. Tarvittaessa käyttöön voi ottaa myös pahvisen kortin, jonka saat opettajaltasi. Kysy myös ohjeistus mobiilikortin käyttöönottoon opettajalta, sillä etuudet täytyy vahvistaa käyttöön opettajan toimesta.
Kirjaudu tästä K789-korttiisi!

 

K789 -kortilla saatavat etuudet

Joensuun nuorisopalvelut

K789-kortilla saat kaikkiin nuorisotoimen maksullisiin tapahtumiin, kursseille, retkille ja leireille 10 euron alennuksen. Lähde alennettuun hintaan vaikkapa kaupunkiretkelle tai tapahtumiin!

Joensuun kaupunginteatteri
Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa vapaalipun omiin esityksiinsä K789-korttia vastaan.
Vapaalipun saa varata tai lunastaa esityspäivinä Carelicum palveluista, Koskikatu 5, p. 013 267 5222 tai tuntia ennen esitystä teatterin ala-aulan ovilipunmyynnistä, mikäli esityksiin on tilaa.

Virkistysuimala Vesikko & Rantakylän uimahalli
Vesikko ja Rantakylän uimahalli tarjoavat K789-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn. Ysiluokkalaiset pääsevät maksutta myös kuntosaliin. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Joensuun kaupunginorkesteri
Joensuun kaupunginorkesteri tarjoaa K789-kortilla vapaalipun konsertteihinsa, mikäli niissä on konserttipäivänä tilaa. Lipun voi lunastaa konserttipäivänä Carelicum palveluista tai tuntia ennen konserttia ovilipunmyynnistä. Enon, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän ja Tuupovaaran koululaiset voivat varata lipun ennakkoon konserttipäivänä Carelicum palveluista (p. 013 267 5222).

Joensuun vaarakirjasto
Joensuun vaarakirjastosta löydät hyvää lukemista kouluhommiin, vapaa-ajalle ja reissuunkin. Muistathan myös elokuvat, musan, lehdet, äänikirjat ja e-kirjat - jos Seitsemän veljestä paperiversiona uuvuttaa ranteetkin jo pelkkänä ajatuksena, kuuntele se!Kirjasto järjestää myös erilaisia tapahtumia,esimerkiksi jokakesäisen Takapiharockin.

Joensuun taidemuseo Onni
K789-kortilla ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin ja oheistapahtumiin! Esitä korttisi lipunmyynnissä.

Pohjois-Karjalan museo Hilma
K789-kortilla ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin ja oheistapahtumiin. Esitä korttisi Carelicumin lipunmyynnissä.

OTE-kiipeilykeskus
K789-kortilla kiipeily 8e/hlö, sis. kenkävuokran. Kiipeilykeskuksella on mahdollista kiivetä matalammilla boulderointiseinillä tai köysikiipeilyseinällä.

Elokuvateatterikeskus Tapio
K789-kortilla elokuvalippu TORSTAIN ESITYKSIIN 7,50 €/ 3D-esityksiin 9,50 €.

K789-kortti on osa Joensuun lastenkulttuurikeskuksen toteuttamaa Kulttuurin virta-kulttuuripolkua.

Lisätietoja

Kysyttävää tai ongelmia kortin käytössä?
Ota yhteyttä:
Laura Pitkänen
Kulttuuripalvelut
laura.pitkanen@joensuu.fi
p. 050 325 1483